Последвайте ни

© 2008-2017 Моника Найденова
Всички права запазени

About Mohika Glass Studio


Ние сме убедени, че когато се създава нещо със страст, тогава то може да се нарече магия.Мохика Арт Глас Студио е създадено с идеята да представи стъклото в неговият най-широк спектър на художествено приложение. Студиото, с автор Моника Найденова, успешно реализира проекти за различна архитектурна среда. Всички те се изпълняват по сравнително нова за България технология-Фюзинг. Тя представлява стапяне на съвместими цветни парчета стъкло в инфрачервена пещ. В резултат на високотемпературният процес стъклото се закалява и се получава еднородно, здраво, плоско или тримерно произведение. То може да бъде с чисто художествена цел или да е функционално съобразено с предварително зададени критерии. Тази техника позволява много прецизно тониране, разнообразен релеф и дълбочина. Възможна е комбинацията между различни материали – стъкло, метал, дърво, камък.The Artist:

Monika Naydenova


Любов

Ние наистина обичаме това, с което се занимаваме! Затова Ви го представяме с любов и увереност, струва си да му обърнете внимание!

Уникалност

Всеки продукт в действителност е едно уникално художествено произведение, създадено в една единствена и не повтаряема се бройка!

Качество

Професионално оборудваното студио работи само с прецизно подбрани материали на лидери в областта на художественото стъкло. По този начин се носи отговорност и се гарантира високото качество на създаденият от Мохика Арт Глас Студио краен резултат.

Leave a Reply

Your email address will not be published.